Tournée Musicale Zonnebeke

Op 27 Juli 2018 werd voor de eerste maal Tournée Musicale georganiseerd te Zonnebeke. En de organisatoren(Prime Productions) hebben geen half werk geleverd, het was een daverend suc6!

Je ziet dat de treintjes ook niet vies zijn van een Party! De beide treintjes werden ingezet als pendeltrein tussen de verschillende Zonnebeekse deelgemeenten(Zandvoorde, Zonnebeke, Passendale, Beselare). Op iedere locatie waren optredens voorzien. Deelnemers waren De Elfpenner, De Lustigen Boer, d’oude Timmerie, den Olijf, Sint Joris, Spoorlijn 64 & ’t Hoekske.

37796234_1582778655155493_5632715481170313216_n

Partytrein Tournée Musicale Zonnebeke

Uiteraard zijn de Toeristische Treintjes hiervoor perfect inzetbaar. Op die manier kunnen de mensen zonder zorgen al eens een pintje meer drinken 🙂 . De treintjes zaten overvol en we zagen niks dan lachende Party Animals. De treintjes zaten mooi op schema en zoals voorzien werden de motoren om 12u56 stilgelegd. Dikke proficiat aan de mensen van Prime Productions en op naar Tournée Musicale Zonnebeke editie 2020! Uiteraard zijn de Original Express treintjes er graag weer bij! http://www.tuktukhuren.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s