Met de Tuk door Vleteren, Reninge & Watou

De Tuk Tuk kan ingezet worden voor tal van activiteiten. Of het nu gaat om een verjaardag van iemand die 60, 70 of 10 jaar geworden is. Of misschien gewoon een verrassingsuitje voor uw partner! De opdrachten zijn enorm divers. Ook de afstand speelt voor ons geen parten. Zo werden er al opdrachten uitgevoerd in Kortrijk, Brugge, Reninge enz. De Tuk Tuk is namelijk  een gemotoriseerd voertuig en geen paard met koets. De opdracht kan door ons worden samengesteld, maar uiteraard staan we open voor uw suggesties!

Een onvergetelijke dag voor deze jarige! De tocht bracht ons al tukkend van Poperinge, Vleteren naar Lo-Reninge, met de nodige tussenstops uiteraard.

Zoals gezegd kan de Tuk uiteraard gehuurd worden om uw partner aangenaam te verrassen! Geniet een aantal uurtjes van de prachtige natuur in dit leuk vervoermiddel.

Ook voor deze jarige werd het alvast een leuke verrassing! Uniek, nog nooit meegemaakt…en op plaatsen worden gebracht waar je nog nooit of nimmer van had gehoord. Met de Tuk Tuk doorheen Abele Watou…www.tuktukhuren.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s